Aquests dos alumnes han aconseguit treure un 14 a la selectivitat

per Redacció, el 16 de juliol de 2020 a les 08:12
El Jesús i la Leonor han obtingut la nota màxima als seus exàmens de l'EBAU (les PAU): 14 dels 14 possibles. Ell ha decidit que estudiarà un doble grau de Física i Matemàtiques i ella un doble grau de periodisme i comunicació audiovisual. També hem de destacar que a Extremadura, lloc d'on és la Leonor, hi ha hagut quatre persones més amb un 14 i a Oviedo, d'on és el Jesús, n'hi ha hagut dos més. 

Els dos diuen que darrere d'aquesta nota hi ha molta constància i organització, la Leonor afirma que els últims dies es passava unes vuit hores diàries repassant però que també necessitava sortir amb els amics una estona per així poder desconnectar.


Per altra banda el Jesús, de 16 anys, ha obtingut la màxima nota graduant-se dos anys abans del batxillerat. Tots afirmen que quan van veure el resultat de les proves no s'ho podien creure, pensaven que potser era un error. Ara tots dos estan molt satisfets i esperen poder gaudir d'unes merescudes vacances, i més aquest any, que preparar-se la selectivitat no ha sigut gaire fàcil.

A Catalunya les notes no sortiran fins al dia 27, així que molta sort i ja ens direu com us han anat.

 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: