Calcula la teva nota d'accés a la universitat amb aquesta senzilla eina!

per Redacció, el 17 de juliol de 2020 a les 06:00
Vols calcular la teva nota d'accés a la universitat per saber quina distància et separa de la nota de tall del grau que vols estudiar? Doncs amb la calculadora de la nota d'accés de Preparats, Llestos, Universitat ho tens molt fàcil! 

 Què has de fer?

 Accedeix a la calculadora de Preparats, Llestos, Universitat.   
 Tria el teu curs (Batxillerat o CFGS). 

 Indica la nota final del curs a "Nota de Batxillerat". 

 En el primer cas, introdueix les notes de la Fase General de la Selectivitat i, en cas que t'hagis examinat de la Fase Específica, introdueix les dels dos exàmens amb millor nota (mai inferior a 5.00). 

 En el segon cas, indica la teva nota final del curs a la casella "Nota de CFGS". Si has fet la Fase Específica de la Selectivitat, introdueix les dues millors notes (mai inferior a 5.00). 

 A les notes de la Fase Específica hauràs d'escollir si les vols calcular amb ponderació 0,1 o 0,2. Aquí pots trobar més info sobre aquest tema.

Ara que encara no hi ha les notes de la selectivitat – sortiran el 27 de juliol- pots provar de fer un càlcul aproximat, posant la qualificació que creus que trauràs en cada una de les proves. 

Recorda que les notes de la Fase General de la Selectivitat no caduquen mai i que les de la Fase Específica tenen una durada de dos anys!


 Si tens més dubtes sobre la universitat o vols un assessorament més personalitzat, registra’t al web de Preparats, Llestos, Universitat. A més, hi trobaràs notícies i informació sobre els estudis universitaris, la selectivitat i la preinscripció, exàmens per practicar, apunts i moltes coses més!

-  Tens dubtes sobre què estudiar? Envia’ls una pregunta! 

Si vols buscar més informació sobre el teu futur acadèmic, pots entrar a la pàgina web de Preparats, Llestos, Universitat!
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: