TEST Saps a quina ciutat corresponen aquestes imatges?

per Redacció, el 20 de juliol de 2020 a les 10:40
Saps a quina ciutat corresponen aquestes imatges? El CETT-UB, centre universitari de turisme, hoteleria i gastronomia, us porta un test perquè pugueu demostrar com de bé coneixeu les ciutats de tot el món! Has d'escollir quina és la ciutat apareix a cada imatge! Estàs a punt?

 


Si tens més de 5 respostes correctes no hi ha dubte que tens una ànima viatgera! Fent turisme podem conèixer gent nova, però també cultures, tradicions i indrets que ens fan al·lucinar. Viatjar ens obre la ment i ens fa anar més enllà del nostre espai de confort. 

Si el turisme és la teva passió, al CETT-UB hi trobaràs una gran varietat d'opcions per poder dedicar-t'hi! Pots estudiar el Grau de Turisme, on podràs escollir diferents itineraris per especialitzar-te en àmbits com la Direcció Turística o la Direcció de Negocis Digitals Turístics. També pots decantar-te per la gastronomia amb el Grau de Ciències Culinàries i Gastronòmiques (UB-UPC), estudis pensats conjuntament amb xefs de primer nivell com Joan Roca.

I si et decantes per fer un Cicle Formatiu per ser Tècnic en Cuina-Gastronomia i Serveis de Restauració; Tècnic Superior en Direcció de Cuina o bé Tècnic Superior en Direcció de Serveis de Restauració, no t'ho pensis més, el CETT està fet per a tu!

Si voleu saber-ne més, podeu omplir sense cap compromís el formulari que trobareu més avall.
Arxivat a:
EDUCACIÓ, CETT-UB
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: