Entrevistem al Sanyes, l'adolescent que està arrasant a Tik Tok amb els seus trucs de màgia

per Marina López Tugues, el 24 de juliol de 2020 a les 10:25
Fa uns dies vam entrevistar al Sanyes, un noi de 17 anys que és mag i a través de Tik Tok ens ha ensenyat el seu gran potencial. Ja fa uns 4 anys que es va endinsar en el món de la màgia i fins i tot té un espectacle, el Black Bloc!

La màgia que més li agrada és la reivindicativa amb la qual intenta conscienciar-nos sobre la importància del medi ambient o altres problemes que ens envolten. Si entreu al seu Tik Tok, podreu gaudir una bona estona amb els seus trucs, amb alguns flipareu. Si voleu saber més sobre ell, llegiu l'entrevista! Teniu l'interrogatori íntim en format vídeo al final de tot. 

 
 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: