Així és l'adolescent que s'ha gastat més de 15.000 euros per assemblar-se a Kim Kardashian

per Redacció, el 17 de juliol de 2020 a les 13:17
Quan tenia 15 anys, el Tyler va decidir que era moment de ser fidel a la seva identitat i des de llavors és Kairah Kelly. El setembre de 2015 va tornar a l'escola vestida com realment li agradava i amb un look molt similar al de Kim Karsahian. 

De fet, des de llavors s'ha gastat més de 15.000 euros en operacions per tal d'assemblar-se a aquesta famosa celebrity. "No m'importen els diners, finalment sento que sóc el meu verdader jo", assegura aquesta adolescent.


La seva història s'ha anat fent viral i això ha fet que mitjans d'arreu del món, com el Daily Mail, li dediquessin reportatges. 

Actualment Kairah Kelly té un canal on publica vídeos casolans. En les fotos veure com era just quan va començar el procés i com és ara.


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🖤

A post shared by Kairah Kelly (@kairahkelly__) on


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Actually fully clothed for once ❤️

A post shared by Kairah Kelly (@kairahkelly__) on


Hem de dir que a la primer sí que si assembla però a la segona no gaire. 
Arxivat a:
FAMOSOS
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: