El Govern recomana als ciutadans de Barcelona i l'àrea metropolitana quedar-se a casa

per Bernat Surroca, el 17 de juliol de 2020 a les 12:16
"Recomanem als ciutadans de Barcelona i l'àrea metropolitana que no surtin de casa si no és imprescindible". El Govern ha redoblat les mesures de prevenció per evitar que els contagis a Catalunya continuïn augmentant, com ha passat aquests últims dies. 

"Si l'evolució actual de la pandèmia es manté, haurem de prendre decisions més dràstiques. Som davant de l'última oportunitat per evitar que haguem de fer un salt en les mesures de prevenció de tota la població", ha afirmat la portaveu del Govern.


Les mesures anunciades aquest divendres després de la reunió del Procicat afecten 18 municipis: Barcelona, Viladecans, el Prat de Llobregat, Sant Joan Despí, Sant Boi, Cornellà, Sant Just Desvern, Esplugues, l'Hospitalet, Montcada i Reixac, Santa Coloma de Gramenet, Sant Adrià i Badalona. Les restriccions també s'estenen als municipis del Segrià i de la Noguera, on també estan augmentant els contagis. "Cal extremar les mesures en un context on la transmissió comença a ser alta", ha apuntat la consellera de Salut, Alba Vergés.

 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: