Aquests són els números i colors preferits de la majoria de la població

per Redacció, el 20 de juliol de 2020 a les 11:59
Si et demanem que ens diguis el teu número i el teu color preferit probablement la teva resposta sigui el 7 i el blau. Si no ha estat així, formes part d'una minoria. 

Almenys així ho asseguren diverses enquestes realitzades en els darrers anys, les quals han descobert que el 7 i el blau són la xifra i el to que més agraden. 


Hi ha alguna explicació? Segons els autors de les enquestes, la majoria de la gent escull el blau perquè és un to que "tranquil·litza" i a més a més no és tabú ni té connotacions negatives en gairebé cap cultura. Pel que fa al 7 ha estat considerat el número de la sort durant molts anys i això fa que tinguem tendència a triar-lo.

A més, el matemàtic Alex Bellos assegura que un altre motiu pel qual ens agrada tant el 7 és perquè és "especial". "És l'únic número entre el 2 i el 10 que no és múltiple ni factor de cap altre. I això és una cosa que el distingeix de la resta", assegura a El Confidencial. 


Quins són els vostres números i colors preferits?
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: