Tens dubtes sobre què estudiar, la preinscripció i l'accés a la uni? Aquest consultori gratuït et farà la vida més fàcil!

per Redacció, el 21 de juliol de 2020 a les 17:56
Els estudis, la selectivitat, la preinscripció...són temes que generen molts dubtes i de vegades hi ha tanta informació que costa trobar allò que realment estem buscant.

És per això que avui us volem parlar d'una eina que us farà la vida més fàcil: el consultori de Preparats, Llestos, Universitat. Amb aquest servei podeu realitzar les preguntes que més us inquietin i rebre una resposta personalitzada de manera gratuïta!

A més a més, també podeu llegir i buscar les consultes que han fet altres estudiants: potser alguna és similar a la que volíeu enviar vosaltres i us ajuda a resoldre dubtes.

 I com funciona? Molt senzill. L'únic que cal és entrar al web del consultori de Preparats, Llestos, Universitat, seleccionar "fes una pregunta", registrar-vos i escriure la vostra consulta.

Així doncs, ja sabeu, teniu dubtes sobre què estudiar? Envieu-los una pregunta. 

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: