Com escollir bé la universitat i com fer la preinscripció: 2 vídeos que et seran molt útils

per Redacció, el 23 de juliol de 2020 a les 14:19
Què he de tenir en compte a l'hora d'escollir universitat? Quins són els aspectes en què m'he de fixar? I en la preinscripció, puc triar més d'un centre? Quins passos he de seguir? Segur que alguna vegada t'has fet aquestes preguntes i és totalment normal: els estudis són una part important de la teva vida i vols estar convençut o convençuda de la decisió que prens.

Per tal d'intentar fer-te més fàcil aquest procés, et portem dos vídeos de Preparats, Llestos, Universitat que et seran molt útils. En el primer hi trobaràs 4 consells per escollir bé on estudiar i en el segon, un tutorial de com fer la preinscripció universitària pas a pas. Aquí els tens:
 


Tens dubtes sobre què estudiar? Envia una pregunta a Preparats, Llestos, Universitat.​

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: