4 adolescents ens confessen les històries que han viscut en unes colònies d'estiu

per Redacció, el 25 de juliol de 2020 a les 06:00
L'estiu és sinònim de colònies. Aquelles setmanes lluny dels pares en què coneixes persones noves i vius moments inoblidables. Moments com aquests que ens vau fer arribar a través de l'enquesta que vam publicar i que compartim amb vosaltres:

 


Si voleu viure experiències inoblidables com les que heu llegit, encara sou a temps d'apuntar-vos a les colònies de "L'estiu és teu". Les activitats s'han adaptat a les diferents mesures de prevenció i higiene i a més s'ha creat un espai al web amb informacions i recomanacions per a tots aquells i aquelles que participeu en les colònies. 

Si hi aneu, podreu conviure amb els amics i monitors durant uns dies aprenent sobre el que més us interessi. I és que a les colònies de "L'estiu és teu", podreu escollir entre 10 modalitats diferents: música, idiomes (anglès, francès o alemany), multiesportives, combinat d'anglès i multiesportives, combinat d'anglès i astronomia, enginy, circcinema, excursionisme i dansa. Les podeu consultar totes al seu web

 Com ens hi podem apuntar? La vostra família us pot inscriure a través de la seva web.

 Altres coses que heu de saber sobre les colònies "L'estiu és teu":

1. Són una proposta de l'Agència Catalana de la Joventut i estan pensades per a joves de fins a 16 anys. 
2. Teniu el Carnet Jove? Genial, perquè tindreu un 5% de descompte! 
3. Si formeu part d'una família nombrosa, monoparental i/o acollidora gaudireu d'un 10% de descompte.
 
 
 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: