3 noves sèries adolescents per veure aquest estiu

per Redacció, el 23 de juliol de 2020 a les 11:39
Des de l'èxit de la primera temporada de 13 Reasons Why que Netflix no ha deixat d'apostar per les sèries adolescents. Sex Education, The End of The Fuck***Wold o The Society en són alguns exemples. 

Tenint en compte això, doncs, no sorprèn que aquest estiu la plataforma hagi estrenat 3 produccions noves de temàtica juvenil, són Maldita, El reto del beso i La monja guerrera. 

Totes tres tenen la intriga com a protagonista i s'han fet un lloc entre les sèries més vistes de Netflix aquest juliol. Ara bé, no totes tenen bones crítiques. De moment, la que més està agradant el públic és El reto del beso pel seu guió entretingut i addictiu. Maldita, en canvi, està decebent els fans de la fantasia. Us deixem amb més info sobre les 3 per si les voleu veure:

 


Versió sense playbuzz
La monja guerrera 
Una jove òrfena descobreix que una secta de monjes caçadimonis li ha traspassat superpoders. Ara ella és l'elegida. La sèrie està basada en el còmic manga de Ben Dunn. 

Maldita 
La sèrie reinterpreta la llegenda del Rei Artur a través dels ulls de Niume, una adolescent amb un misteriós do. 

El reto del beso 
En un poble remot, el pànic comença a estendre's entre les famílies quan els adolescents contrauen la misteriosa "malaltia del petó" la qual es propaga amb rapidesa.
Arxivat a:
ACTUALITAT, sèries
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: