S'estan estudiant noves mesures per frenar els contagis i afecten sobretot als joves: són aquestes

per Redacció, el 23 de juliol de 2020 a les 12:30
Els nous brots de coronavirus es produeixen sobretot en trobades socials és per això, sobretot, que han augmentat els contagis entre els joves. Tenint en compte aquesta situació, el Govern està estudiant tancar tots els locals d'oci nocturn a tot Catalunya. 

El president Quim Torra ha defensat aquesta mesura perquè creu que hi ha un "problema" en la prevenció de les relacions dels joves amb el coronavirus. A més a més, des de Salut es busca algun tipus de mesura per evitar que grups es reuneixin al carrer durant la nit. 


De moment, no es pensa en "limitar" sinó més aviat recomanar que les reunions socials no siguin nombroses. Ara bé, sí que ha insinuat algun tipus de mesura concreta per evitar reunions al carrer de nit, perquè la "sociabilització és diferent". 
Arxivat a:
ACTUALITAT, coronavirus
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: