Per què hi ha tanta polèmica amb aquest nou actor d'Élite?

per Redacció, el 23 de juliol de 2020 a les 12:54
Polèmica per un dels nous actors d'Élite. Fa pocs dies Netflix va anunciar que la quarta temporada de la sèrie comptaria amb cares noves, entre elles les de l'artista Pol Granch. 

Doncs bé, hores després diversos usuaris de Twitter recuperaven missatges de to autoritari, masclista i homòfob que l'actor suposadament havia escrit anys enrere a través del seu antic compte: @PablitoGranx. 


Missatges com: "Arriba España" i "Puto tito, vaya cacho de gay". A més a més, havia compartit tuits amb la cançó franquista Cara al Sol i altres on s'hi podia llegir: "Los me gustan son proporcionales a lo guarras que seais", entre altres. 
 


Com era d'esperar, els tuits han generat debat a les xarxes i algunes persones han exigit explicacions a l'actor. Què en penseu?
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nuevo curso en “Las Encinas” @elitenetflix #Élite

Una publicación compartida de Pol Granch (@polgranch) el

Arxivat a:
ACTUALITAT
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: