Us recordeu dels estudiants amb millors notes a la selectivitat dels últims anys?

per Redacció, el 29 de juliol de 2020 a les 09:48
Ahir es van publicar les millors notes de la selectivitat 2020. Cinc alumnes van empatar amb un 9,9 en la nota més alta de les PAU. Avui hem volgut fer un recull dels estudiants amb les puntuacions més altes dels últims anys.
 

Pablo Peláez, millor nota a la selectivitat 2015. Foto: ACN


L'any 2015, la millor nota la va obtenir Pablo Peláez, un noi de Barcelona que va treure un 9'85. Les notes més altes de Girona i Tarragona van ser un 9'7 i a Lleida, un 9'55. De tots els alumnes que s'hi van presentar, van aprovar el 97% amb una mitjana de 6'69. 
 

Patrícia Torres, millor nota a la selectivitat 2016. Foto: Jonathan Oca

 

L'any 2016, Patrícia Torres, una noia de Tarragona, va aconseguir la puntuació més alta de Catalunya, un 9'8. El segon millor resultat el van obtenir un estudiant de Girona i cinc de Barcelona, un 9,7. Aquell any el 97% dels estudiants van aprovar la selectivitat, la mitjana va ser d'un 6'64. 


L'any 2017, quatre noies de Barcelona, Manresa i Girona van empatar en la millor nota de la selectivitat amb un 9'8. La millor nota a Tarragona va ser un 9'75 i a Lleida, un 9'5. Aquell any van aprovar el 95% de les persones que es van examinar amb una mitjana de 6'37.  
 

Ivet Cano, una de les notes més altes de la selectivitat 2017. Foto: Adolescents.cat

 
L'any 2018, dues noies, una de Tarragona i l'altra de Barcelona (tot i que estudiava a Girona), van obtenir un 9'9 a les PAU. La millor nota a Lleida va ser d'un 9'7 i a Girona, un 9'8. Aquell any es van presentar un total de 34.000 estudiants, el 96% van aprovar i la mitjana obtinguda a la selectivitat va ser d'un 6'6.


Entrevista a la Rosa Milian, la noia de Barcelona que va treure una nota més alta a la selectivitat el 2018.

L'any 2019dos alumnes de Cervera van obtenir les dues millors notes de la selectivitat. Un d'ells, l'Eduard Garrabou, va treure un 9'9, la nota més alta d'aquell any, i l'altre, l'Arnau Noguera, un 9'8. L'any passat es van presentar gairebé 34.000 alumnes i la mitjana va ser d'un 6'61 en la fase general. 


Entrevista a Eduard Garrabou i Arnau Noguera, dos alumnes amb les millors notes de la selectivitat el 2019.

Esperem que aconseguiu entrar on voleu! 
Arxivat a:
ACTUALITAT, selectivitat
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: