Aquesta és l'edat en què les relacions sexuals són millors, segons un estudi

per Redacció, el 24 de juliol de 2020 a les 13:18
L'edat mitjana en què la gent acostuma a perdre la virginitat són els 17,4 anys. Així ho assegurava un estudi dut a terme als Estats Units i a Europa l'any 2018.

Ara bé, quina és l'edat en què les relacions sexuals són més satisfactòries? Aquesta és la pregunta que es van fer els propietaris del portal Match, els quals van dur a terme una enquesta per resoldre els seus dubtes.


interesting tumblr girl gif | WiffleGif

Els resultats, encara que us pugui sorprendre, assenyalen que els 60 són la millor època per anar-se'n al llit. Per ser més exactes, quan més gaudeixen elles de les relacions sexuals és als 66 i ells als 64. Per arribar a aquestes conclusions, els autors de la investigació van enquestar 5.000 persones de totes les edats, orígens i nivells econòmics.
Arxivat a:
ACTUALITAT, virginitat, sexe
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: