Ja hi ha les notes de la selectivitat: consulta aquí què has tret als exàmens

per NacióDigital, el 25 de juliol de 2020 a les 11:21
L'organització de les Proves d'Accés a la Universitat (PAU) ha publicat aquesta mitjanit les notes de la selectivitat. Els alumnes ja les poden consultar introduint el seu DNI i al contrasenya al portal d'accés a la universitat.

CONSULTA-LES AQUÍ

 
La setmana que s'anunciaran tots els detalls, amb les millors notes de la selectivitat d'enguany, i els estudiants encara hauran d'esperar uns dies per saber les notes de tall. En un principi, les notes dels exàmens havien de sortir dilluns, però  fonts del Departament d'Empresa i Coneixement han explicat a NacióDigital que, sempre que es pot, s'intenten publicar abans.

La preinscripció universitària per al primer curs del grau es podrà fer a través del portal d'accés a la universitat entre els dies 23 de juny i 29 de juliol. Es podran fer canvis en les preferències d'universitats fins al 29 de juliol. La primera assignació de places es farà el 6 d'agost, dia en què se sabran les notes de tall. La matrícula de la primera preferència es podrà fer entre el 7 i el 10 de setembre. La segona assignació es farà el 18 de setembre i la matriculació corresponent es podrà fer entre els dies 21 i 23 de setembre.


La convocatòria extraordinària de les Proves d'Accés a la Universitat (PAU) tindrà lloc els dies 21, 22 i 25 de setembre, segons ha informat la Secretaria d'Universitats. La comissió organitzadora ha esperat a la finalització de la convocatòria ordinària per programar la de setembre, un cop ha avaluat "positivament" el desenvolupament de les proves "malgrat les dificultats causades per la pandèmia". 

 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: