L'estrany complement que volen posar de moda les marques low cost: te'l posaries?

per Redacció, el 27 de juliol de 2020 a les 07:42
Aquests dies les marques de roba estan estrenant noves col·leccions i algunes ja s'han convertit en tendència a les xarxes socials. Aquest és el cas de Bershka que ha sorprès els usuaris amb un complement força peculiar: un arnès-armilla de color negre. 

Com podeu veure a les imatges, la marca ha apostat per fer-ne dues versions diferents: una que s'ajusta sota el pit i una altra que es corda a la mida de la cintura i que incorpora diverses anelles metàl·liques. 
 
 

Tot i que es tracta d'una proposta innovadora, el cert és que no és la primera vegada que veiem aquest complement. A principis d'any l'actor Timothée Chalamet ja va lluir un arnès d'alta costura a l'entrega dels Globus d'Or. A més a més, algunes firmes com Dior o Alyx ja havien incorporat aquesta peça a les seves col·leccions.

Penseu que ara es posarà de moda?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

momma !

Una publicación compartida de Timothée Chalamet (@tchalamet) el

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Carti In 1017 ALYX 9SM

Una publicación compartida de 1017 ALYX 9SM (@alyxstudio) el

Arxivat a:
TENDÈNCIES, complement
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: