Aquestes han estat les 7 emoticones més utilitzades en els últims mesos

per Redacció, el 27 de juliol de 2020 a les 10:34
La cara plorant de riure. Aquesta és l'emoticona més popular segons un estudi publicat aquest juliol per Emojitracker. En concret, aquest símbol ha estat utilitzat prop de 2.915 milions de vegades al llarg de l'any.

El segueixen, el cor vermell (1.424 milions), la cara amb ulls de cor (1.039 milions) i el símbol del reciclatge (966 milions). 

Ara bé, quines han estat les emoticones més utilitzades durant els últims mesos? Doncs com era d'esperar, aquelles relacionades amb el coronavirus: la cara amb mascareta i el símbol que representa un virus. Totes dues han experimentat un creixement de més del 60% des del començament de la pandèmia. 

Us deixem amb un rànquing amb les emoticones més populars:

 
Arxivat a:
ACTUALITAT, emoticones
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: