Aquesta famosa parella acaba de tenir la seva primera filla!

per Redacció, el 28 de juliol de 2020 a les 11:59
Joe Jonas i Sophie Turner han donat la benvinguda a la seva primera filla, Willa. Així ho ha anunciat el portal TMZ aquest dimarts després de dies d'especulacions.

El web assegura que la filla de l'actiu de Joc de Trons i del cantant dels Jonas Brothers va néixer el 22 de juliol, però que fins ara la notícia no s'ha fet pública. 


L'actriu i el músic van començar a sortir el 2016 i es van comprometre l'octubre del 2017. Dos anys més tard es casaven, primer en una celebració íntima a Las Vegas, i després en una cerimònia plena de Luxes en un Castell del sud de França. 

Ara, amb el naixement de la Willa, amplien la família Jonas: la petita se suma a les dues filles que el germà gran, Kevin, ha tingut amb la seva parella Danielle.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sin city with my angel #tbt

Una publicación compartida de Sophie Turner (@sophiet) el

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: