Quina ha estat la nota mitjana de la selectivitat? I els exàmens que millor i pitjor han anat?

per NacióDigital, el 28 de juliol de 2020 a les 13:07
Avui s'han publicat les notes més altes de la selectivitat a Catalunya. Unes notes que es calculen en base a la fase genèrica, per això mai passen del 10. Com us hem explicat, en aquesta convocatòria la qualificació de les PAU més alta és d’un 9,90. Ha estat compartida per cinc estudiants, dues noies i tres nois. Són alumnes de l’INS Puig Castellar (Santa Coloma de Gramenet), de l’INS Antoni Pous i Argila (Manlleu), del Col·legi Sant Josep (Sant Sadurní d’Anoia), de l’INS Front Marítim (Barcelona) i de l’INS Arnau Cadell (Sant Cugat del Vallès).

Dos d’ells s’han examinat a la Universitat de Barcelona, una a la Universitat Autònoma de Barcelona, un a la Universitat Politècnica de Catalunya i un a la Universitat Pompeu Fabra. 


Ara bé, quina ha estat la nota mitjana de la selectivitat? La nota mitjana global de les PAU (fase general) ha estat de 6,616 (6,615 el 2019).  Per la seva banda, la nota mitjana de l’expedient de batxillerat ha estat de 7,53, i la nota mitjana d'accés a la universitat, que es calcula en base al 60% corresponent a l’expedient de batxillerat i el 40% restant a la nota de la fase general de les PAU, ha estat de 7,171.

I quines han estat les notes de les diferents assignatures? Us les deixem aquí:


materies modalitat
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: