Ada Munté, millor nota de selectivitat: «M'agradaria dedicar-me a fer guions, crear històries»

per Anna Mira, el 28 de juliol de 2020 a les 15:17
Ada Munté Muñiz té 17 anys, viu a Mira-sol, un dels districtes de Sant Cugat del Vallès, i és una de les cinc alumnes que han tret la millor nota a la selectivitat més insòlita de la història. La jove és estudiant de l'Institut Arnau Cadell, situat a Valldoreix, i ha tret un 9,9. En una entrevista a NacióDigital explica que fa molt temps que té clar que es vol dedicar a l'àmbit de la Comunicació Audiovisual, concretament a la redacció de guions.

- T'esperaves aconseguir aquesta nota?


- És molt difícil treure aquesta nota. Sabia que la selectivitat m'havia anat prou bé però no sé si tant com per un 9,9. Tot i això, per exemple l'examen d'Història ens l'esperàvem més difícil, com el de l'any passat.


- Quin batxillerat has estudiat i quina nota mitjana has tret?

- He fet l'humanístic amb literatura castellana, que de fet va ser l'examen que més em va costar perquè és més subjectiu. La nota mitjana de batxillerat ha estat d'un 9,86.

- Què tens previst estudiar de cara al setembre?

- Fa temps que tinc clar que vull estudiar Comunicació Audiovisual i ho faré a la Universitat Pompeu Fabra (UPF). M'agradaria dedicar-me a fer guions, crear històries.

- Com ha estat fer la selectivitat amb el coronavirus?

- El més dur va ser que s'ajornés un mes perquè havies de seguir estudiant quan tenies previst haver acabat i estar de vacances. Però una vegada han passat els nervis, l'experiència va ser molt positiva.

- En quin sentit?

- Pel fet d'haver de mantenir les distàncies, només érem deu alumnes en una mateixa sala i en molts casos estàvem amb gent coneguda de manera que va ser bonic, en certa manera.

- Van aprofitar l'ajornament dels exàmens per estudiar?

- Sí però va ser difícil mantenir la motivació quan no tenies previst estudiar.

- Com vas encarar la selectivitat quan van haver d'acabar el curs telemàticament?

- Suposo que depèn de la persona. A mi m'ha ajudat perquè les classes telemàtiques eren més eficients, no perdíem tant el temps. Però d'altra banda és veritat que en molts casos et senties sol i aïllat.

- Sempre has estudiat a Sant Cugat?

- Sí, primer al Ferran i Clua i després a l'Arnau Cadell?

- Què t'agrada fer en el teu temps lliure?

- Des de petita que toco al piano a l'escola municipal de música Victòria dels Àngels i també faig Karate al pavelló.

 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: