VÍDEO Així és una de les noies que ha tret millor nota a la selectivitat

per Redacció, el 28 de juliol de 2020 a les 18:56
Ha tret una de les millors notes de la selectivitat, es diu Laia Marcos i és de Santa Coloma de Gramenet. L'adolescent, de només 16 anys –va fer 2n i 3r d'ESO alhora-, ha empatat amb un 9,9 amb quatre estudiants més en la nota més alta de les Proves d'Accés a la Universitat (PAU).

La Laia s'ha quedat a menys d'una dècima d'aconseguir la màxima qualificació en la nota global amb un 13,96 sobre 14. "M'esperava bona nota perquè m'havien anat bé els exàmens, però tanta no", ens explica.


El curs que ve farà Medicina a la Universitat de Barcelona: "Tenia molt clar que volia fer aquesta carrera i la situació que estem vivint fa que encara tinguis més ganes d'estudiar aquest grau perquè realment la feina que fan els metges és admirable".

I quin mètode ha fet servir per aconseguir aquesta nota? En el vídeo ens ho ensenya:


Arxivat a:
ACTUALITAT, PAU, selectivitat
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: