VÍDEO Coneix les bessones que han tret un 9,8 a la selectivitat

per Redacció, el 28 de juliol de 2020 a les 19:58
Hi ha casualitats que costen de creure, però que són veritat. Aquest és el cas de la Sara i l'Helena Bonet, unes bessones de Santa Coloma de Farners que han empatat en la nota de selectivitat amb un 9,8, una de les millors qualificacions de la demarcació de Girona.

Ara bé, tot i que hagin tret la mateixa puntuació aquestes dues germanes ens asseguren que no coincideixen en tot. De fet, van fer Batxillerats diferents: l'Helena va optar pel científic, mentre que la Sara va triar l'humanístic. 


L'esforç que van fer durant el curs i les seves notes els serviran per entrar als graus que volen: Medicina a la Universitat de Girona i Periodisme a la Universitat Pompeu Fabra. 

Un consell per assolir els objectius? "Ser constant i organitzar-se", afirmen. Si les voleu conèixer millor mireu el directe que han fet amb el Long.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Dues bessones de Santa Coloma de Farners han tret la segona millor nota de sele a Catalunya amb un 9,80!

Una publicación compartida de Adolescents.cat (@adolescents_cat) el

Arxivat a:
ACTUALITAT, bessones
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: