Un dels vostres actors preferits té nova parella

per Redacció, el 29 de juliol de 2020 a les 08:17
Tom Holland i Nadia Parkes són parella? Segons informen diversos mitjans, com el Daily Mail, sí. Els rumors van començar mesos enrere i encara han crescut més aquests dies, després que l'actor publiqués una imatge de l'actriu al seu Instagram. 

Segons afirma el Daily Mail, la parella es va conèixer durant la festa de compromís de Sophie Turner i Joe Jonas i des de llavors s'han anat veient de manera intermitent. 


De fet, mantenen una relació estable des de fa només poques setmanes, quan van decidir passar la quarantena a Londres. "Van aïllar-se junts i les coses han anat molt bé entre ells", ha assegurat un conegut de la parella al Daily Mail. 

Nadia Parkes és coneguda per haver aparegut en sèries com The Spanish Princess i Doctor Who.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Una publicación compartida de Tom Holland (@tomholland2013) el

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A golden hour/ asics running trainer special x

Una publicación compartida de Nadia Parkes (@nadia.parkes) el

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Una publicación compartida de Tom Holland (@tomholland2013) el

Arxivat a:
ACTUALITAT, Tom Holland
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: