6 pel·lícules que valen la pena i que pots veure gratuïtament

per Redacció, el 29 de juliol de 2020 a les 08:47
Durant la quarantena hi va haver algunes plataformes que van decidir oferir contingut de manera gratuïta i que a dia d'avui encara el mantenen. Una d'elles és Rakuten TV la qual compta amb un catàleg de més de 100 pel·lícules que es poden veure sense pagar. Us portem una selecció de films que potser us agradarà veure. 

 


Versió sense playbuzz

Begin Again
Gretta (Keira Knightley) i Dave (Adam Levine, Maroon 5) arriben a Nova York per intentar fer realitat els seus desitjos: dedicar-se a la música. Mentre ell ho aconsegueix, ella es queda sola i abandonada enmig d'una ciutat desconeguda. Una nit, però, la seva sort canvia gràcies a un productor de discos que s'enamora del seu talent. 

Precious
Clareece 'Precious' Jones (Gabourey Sidibe) és una adolescent que pateix maltractaments per part de la seva mare. No sap llegir ni escriure i, quan descobreix que està embarassada, és expulsada de l'escola. Malgrat tot, la directora la inscriu en un altre centre perquè intenti canalitzar la seva vida. 

Antes de que te vayas 
Una dona perd el tren de la 1.30 de Nova York a Boston. Aquella nit coneix un músic de carrer que intenta ajudar-la perquè pugui tornar a casa. Durant les hores que passen junts, aprendran molt l'un de l'altre. 

El maquinista
Trevor Reznik, un treballador d'una fàbrica, pateix des de fa un any un greu problema d'insomni, un mal que ell oculta i que li provoca terribles al·lucinacions. A causa de la fatiga s'ha deteriorat tant la seva salut física com la seva salut mental. Els seus companys de feina primer l'eviten i després se li giren en contra quan un d'ells perd un braç en un accident en el qual Trevor es veu involucrat. 

Mi vida ahora 
Una jove americana que està de vacances amb la seva família al Regne Unit, de sobte, ha d'ocultar-se i lluitar per la seva supervivència davant l'esclat de la III Guerra Mundial.

¿Qué hacemos con Maisie?
A Nova York, la petita Maisie (Onata Aprile), amb 6 anys, es veu involucrada en l'amarg divorci dels seus pares, una estrella del rock (Julianne Moore) i un marxant d'art (Steve Coogan).
Arxivat a:
RÀNQUINGS, pelis
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: