Aquesta famosa ensenya el seu apartament i la gent està flipant amb aquests detalls

per Redacció, el 29 de juliol de 2020 a les 10:30
Gigi Hadid ha volgut compartir amb els seus seguidors el procés de decoració del seu apartament de Manhattan, Nova York.

"Vaig passar tot l'any passat dissenyant i organitzant aquest projecte, que és la meva gran passió [...]. Estic emocionada pel temps que he estat gaudint de tots els racons especials que vaig inventar amb alguns dels meus creatius preferits, que van abraçar les meves idees i no em van dir boja", ha escrit Gigi Hadid al seu Instagram.

El cert és que la decoració de l'apartament és molt personal i hi ha alguns detalls que criden l'atenció. Aquestes són algunes de les coses en què més s'han fixat els usuaris:

 
Arxivat a:
ACTUALITAT, Gigi Hadid
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: