Així són les colònies top que el Long no s'ha volgut perdre

per Redacció, el 30 de juliol de 2020 a les 10:39

Us agradaria passar uns dies gaudint de la muntanya, la platja i fent activitats a l'aire lliure, com ara paddle surf o tir amb arc? Doncs podeu viure aquesta experiència única, apuntant-vos a les colònies de "L'estiu és teu"...el Long va anar a les que es fan a l'Escala i no volia tornar! 

Ara bé, si sou més de muntanya que de platja, tranquils i tranquil·les, perquè a les colònies de "L'estiu és teu" podeu triar l'opció que més s'adapti als vostres gustos!

En concret, teniu l'oportunitat d'escollir entre 10 modalitats diferents: música, idiomes (anglès, francès o alemany), multiesportives, combinat d'anglès i multiesportives, combinat d'anglès i astronomia, enginy, circcinema, excursionisme i dansa. Les podeu consultar totes al seu web
 
A més a més, també hi ha diversos albergs de la Xanascat entre els quals triar situats a Banyoles, Cabrera de Mar, Canyamars, Coma-ruga, Deltebre, La Molina, l'Escala, L'Espluga de Francolí, Núria, Planoles, la Vall d'en Bas, Sant Joan de les Abadesses, Sort i Vic.
 

 Com ens hi podem apuntar? La vostra família us pot inscriure a través de la seva web.

 Altres coses que heu de saber sobre les colònies "L'estiu és teu":

1. Són una proposta de l'Agència Catalana de la Joventut i estan pensades per a joves de fins a 16 anys. 
2. Teniu el Carnet Jove? Genial, perquè tindreu un 5% de descompte! 
3. Si formeu part d'una família nombrosa, monoparental i/o acollidora gaudireu d'un 10% de descompte.
 
 
 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: