Avui s'estrena una peli juvenil que us encantarà

per Redacció, el 31 de juliol de 2020 a les 11:37
Sabem que us encanta el cinema i per això us volem parlar d'una nova pel·lícula juvenil que val molt la pena: La meva setmana extraordinària amb la Tess. 

I per què us la recomanem? Doncs perquè creiem que us hi podeu sentir identificats –el protagonista està fent el pas cap a l'adolescència- i perquè tracta temes que us faran reflexionar, com els vincles amb la família i l'amistat. 

A més a més, la pel·lícula ha estat reconeguda en festivals internacionals com la Berlinale i el New York Film Festival i també molt aplaudida per la crítica, que l'ha definit com una història "sensible i plena de llum". 


I sobre què va? Se centra en el Sam, un noi d'11 anys que està de vacances d'estiu amb la seva família. Al llarg de la setmana coneixerà la Tess, una noia aventurera i misteriosa que el farà reflexionar sobre el valor de les persones que ens envolten. 

I on es pot veure? La pel·lícula s'estrena aquest 31 de juliol a les plataformes Filmin, Rakuten, Itunes i Google Play. No us la perdeu!
 
Arxivat a:
CINEMA I TV , cinema
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: