Forta polèmica per les acusacions a una de les sèries més populars entre els adolescents

per Redacció, el 30 de juliol de 2020 a les 11:51
L'actriu Bernadette Beck va concedir una entrevista a Elle on va denunciar les seves experiències negatives com a dona negra al plató Riverdale. En concret, va assegurar que allà se sentia ignorada, com si l'haguessin contractat per cobrir la quota de diversitat.
 

A més, el seu personatge mai va tenir gaire rellevància ni el van arribar a desenvolupar en la trama. No es podia considerar ni protagonista ni antagonista. Això reafirma més la seva teoria, que estava allà per complir amb la quota de diversitat. 

"Hi ha qui diu que és només un programa de televisió, però penso en les implicacions a llarg termini. Si els nostres personatges no es desenvolupen o ens veiem com als dolents tota l'estona, això afecta la nostra persona pública. Quin tipus d'oportunitats estem perdent fins i tot després de Riverdale?", va explicar.


A més a més, la Vanessa Morgan, una altra actriu de Riverdale, també va revelar que era la menys ben pagada, com podeu veure en aquest tuit. 
 
En aquell moment, el creador de Riverdale, Roberto Aguirre-Sacasa, va publicar una declaració demanant disculpes a Vanessa i va prometre millorar el tractament de l'espectacle cap als personatges afroamericans.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#hearvanessamorgan #blmla #riverdale ❤️

A post shared by Roberto Aguirre-Sacasa (@writerras) on

Arxivat a:
CINEMA I TV , Riverdale
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: