9 sèries nominades als Emmy que t'agradarà veure

per Redacció, el 30 de juliol de 2020 a les 12:55
Aquesta setmana s'han conegut les nominacions als premis Emmy, els guardons que reconeixen les millors sèries de televisió. Us portem algunes de les produccions amb més probabilitats de guanyar i que potser us agradarà veure:

 


Versió sense playbuzz
Little Fires everywhere 
L'Elena és una periodista que intenta seguir les regles meticulosament i tirar la seva família endavant. Tot canvia quan coneix la Mia i la seva filla Pearl: les dues dones xoquen, però els seus fills es fan amics. On la puc veure? Hulu. 

Watchmen 
Basada en el còmic del mateix nom, aquesta sèrie ens mostra un univers alternatiu on els vigilants emmascarats són tractats com a criminals. On la puc veure? HBO. 

Hollywood 
Recreació històrica del Hollywood dels anys 50 en què s'aborden temes com el racisme, el masclisme, l'homofòbia...del cine en aquella època. On la puc veure? Netflix. 

Normal people 
La sèrie està basada en una novel·la de Sally Rooney i ens explica la complicada relació entre la Marianne i el Connell. En concret segueix la història d'aquests dos personatges des de la seva adolescència fins a la seva etapa adulta, quan han de sortir de la zona de confort i fer la seva vida de manera independent. On la puc veure? Starzplay.

The morning show
Jennifer Aniston i Reese Witherspoon tornen al món de les sèries per protagonitzar aquesta comèdia sobre el món laboral en un programa de televisió. On la puc veure? A Apple TV+. 

The Marvelous Mrs. Maisel
Ambientada a finals dels anys 50, explica la història de Midge Maisel (Rachel Brosnahan), una dona que decideix canviar la seva còmoda vida a l'Upper West Side per la seva passió: fer riure el públic amb els seus monòlegs. On la puc veure? Amazon Prime Video.

Dead to Me 
Comèdia d'humor negre que es riu de la mort i que està protagonitzada per Christina Applegate i Linda Cardellini. On la puc veure? Netflix.

The Mandalorian 
La sèrie, ambientada en l'univers Star Wars, segueix els passos de Mando, un caça-recompenses de la llegendària tribu dels Mandalorian. On la puc veure? Disney+ 

This is us 
L'inici de This is us recorda a les típiques pel·lícules d'històries creuades, a l'estil Love Actually, que saps que en algun moment sorprendran amb un gir inesperat - els primers capítols n'estan plens- En aquest cas, la data de naixement és el nexe en comú dels quarte protagonistes: Jack (Milo Ventimiglia), a punt de ser pare de trigèmins amb Rebecca (Mandy Moore); Kevin (Justin Hartley), un actor frustrat amb la seva feina; Kate (Chrissy Metz), traumatitzada pel seu sobrepès, i Randall (Sterling K. Brown), un exitós home de negocis que cerca el seu pare biològic. On la puc veure? Amazon Prime Video i Movistar +
Arxivat a:
CINEMA I TV , sèrie
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: