4 sèries noves per començar aquest agost

per Redacció, el 2 d'agost de 2020 a les 06:00
Aquest agost arriben noves sèries a la majoria de plataformes. Us fem un recull de les produccions que s'estrenen:

 


Versió sense playbuzz


La extraordinaria playlist de Zoey
Una jove descobreix que té la capacitat d'escoltar els pensaments més íntims de les persones al seu voltant a través de cançons i espectacles musicals. Quan la puc veure? A partir del 7 d'agost. On la puc veure? HBO.

Hipócrates
Quan un hospital entra en una quarantena de durada indefinida, quatre estudiants hauran de cobrir el lloc dels seus superiors. Quan la puc veure? A partir del 15 d'agost. On? Filmin. 

Rita, temporada 5
Segueix la vida de Rita Madsen, una professora liberal molt estimada pels seus alumnes, però no tant pels seus companys. Quan la puc veure? A partir del 15 d'agost. On? Netflix.

The rain, temporada 3
Sis anys després que un agressiu virus propagat per la pluja acabés amb gairebé tots els habitants d'Escandinàvia, dos germans surten de la comoditat del seu búnquer per a tornar a una civilització que segurament ja no existeix. Aviat s'uniran a un grup de joves supervivents que també intenten descobrir si hi ha senyals de vida en una Escandinàvia abandonada. Quan la puc veure? A partir del 6 d'agost. On? Netflix.
Arxivat a:
CINEMA I TV , sèries
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: