Així són els «tatuatges secrets» que s'han posat de moda

per Redacció, el 3 d'agost de 2020 a les 09:19
Fa uns anys es van posar de moda els tatuatges a la part interna del llavi. Miley Cyrus o Kesha són algunes de les famoses que es van sumar a aquella tendència. 
 

Doncs bé, ara s'ha popularitzat un estil encara més estrany: tatuar-se el paladar.

Matteo Masini i Indy Voet són dos dels artistes més coneguts dins aquest món. Tots dos utilitzen la tècnica del handpoke la qual consisteix en realitzar el dibuix/il·lustració que vulgui el client sense fer servir cap màquina.


Els tatuadors asseguren que gravar amb tinta el paladar fa menys mal del que sembla i és ràpid: només tarden uns 20 minuts en realitzar les seves creacions. A més, creuen que la millor part d'aquest tipus de tatuatges és que són "secrets", és a dir, que només els veuen aquelles persones a les quals els hi vols ensenyar.

Us en faríeu un?
 
 
 
 
 

 
Arxivat a:
ACTUALITAT, tatuatges
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: