Prohibit el bany a una trentena de platges catalanes

per NacióDigital, el 3 d'agost de 2020 a les 12:43
Bandera vermella a una trentena de platges catalanes aquest dilluns per mala qualitat de l'aigua després de les pluges d'aquesta matinada. Protecció Civil ha informat d'un total de 26 platges repartides entre el Maresme i el Barcelonès en les que està prohibit el bany. 
  Pel que fa les platges de la Costa Brava, Costa Daurada no hi ha cap bandera vermella, encara que sí n'hi ha bastantes de grogues. L'única àrea del litoral català lliure d'avisos és el Garraf, que a hores d'ara té bandera verda a les seves 24 platges. 

 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: