Per què tothom està parlant d'aquesta sèrie?

per Redacció, el 3 d'agost de 2020 a les 13:22
Hi ha sèries que plantegen escenaris futurs tan realistes que fan reflexionar. Aquest és el cas d'El col·lapse, un relat audiovisual estrenat el 2019 però que no s'ha fet popular fins ara.

El motiu? Mostra algunes situacions similars a les que s'han viscut durant el coronavirus, tot i haver estat rodada abans de la pandèmia, com ara la falta de provisions als supermercats o el replantejament de les prioritats.
 

La sèrie ens situa en una societat que ha col·lapsat i ens mostra vuit històries diferents on els personatges s'enfronten a situacions límit. Cada capítol dura uns 30 minuts i en ells podem veure clarament l'instint de supervivència humà.

El col·lapse, que ha estat comparada amb ficcions com Black Mirror, es pot veure a Filmin i té més d'un 7 de nota mitjana. Us agraden aquest tipus de sèries?
 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: