Miki Núñez crea polèmica amb aquest tuit: tu què en penses?

per Redacció, el 4 d'agost de 2020 a les 09:42
Joan Carles I marxa d'Espanya. Així ho va anunciar aquest dilluns en una carta després dels diversos escàndols de corrupció que s'han conegut en les últimes setmanes i en què estaria implicat.

La notícia va provocar reaccions de tot tipus. Algunes persones van escriure missatges de suport al rei emèrit "per la seva feina" durant anys. Altres, en canvi, van criticar-lo i van aprofitar el moment per posar en dubte el paper de la monarquia. 


Aquest és el cas de Miki Núñez que va escriure un breu, però rotund missatge: "Se'n va, però podrien anar-se'n totxs".  Si bé molts usuaris van aplaudir el seu tuit, altres el van trobar fora de lloc i van respondre amb textos com aquests:
Arxivat a:
ACTUALITAT, Miki Núñez
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: