Aquest és el color de cabells que més atrau la gent segons un nou estudi

per Redacció, el 4 d'agost de 2020 a les 06:00
Nicolas Guéguen de la Universitat de Bretagne-Sud es va proposar descobrir quin era el color de cabells que més atreia la gent i va observar que el ros tenia més poder de seducció que la resta.

I com es va dur a terme aquest estudi publicat a 'Psychological Studies'? Un grup de dones es van posar perruques i es van asseure en un bar. Es va veure que aquelles amb els cabells clars tenien més èxit a l'hora de lligar. 127 homes es van apropar a les dones que portaven perruques rosses, 84 homes a aquelles que duien perruques marrons, 82 a les que portaven perruques de color negre i 29 a les que diuen perruques pèl-roges. 


En aquest sentit, també es va observar que els homes pèl-rojos tenien menys èxit que la resta, un fet que probablement es degui al fet que aquest color de cabells és el menys habitual i per tant ens costa més habituar-nos-hi. 

Sigui com sigui, només es tracta d'un estudi curiós. Està clar que les característiques físiques no ho són tot: el més important a l'hora d'estar amb una persona és la seva personalitat i com ens fa sentir.  
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: