Aquest famós actor espanyol té nova parella

per Redacció, el 7 d'agost de 2020 a les 06:00
Mario Casas i Blanca Suárez van acabar amb la seva relació a finals del 2019. Ella va començar al cap de poc amb l'actor Javier Rey i no ha sigut fins ara que s'ha fet pública la relació que Mario Casas manté amb Déborah François, una actriu belga

 

Tots dos han començat a promocionar "El practicante", pel·lícula de Netflix en la qual es van conèixer i que s'estrenarà el mes de setembre. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

El Practicante!!! Estreno 16 de Septiembre en @netflixes by @karlestorras @deborah_francois_officiel @guillepfening 😎

A post shared by Mario Casas (@mario_houses) on


Actualment han llogat un apartament en la zona alta de Barcelona, on se'ls has vist passejar per la platja i esmorzar a l'hotel W.
 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: