Així seran els nous personatges de «Merlí Sapere Aude»

per Redacció, el 7 d'agost de 2020 a les 11:28
El personatge del Pol Rubio (Carlos Cuevas) ha tornat a les aules. Aquesta setmana ha començat el rodatge de la segona temporada de Merlí: Sapere Aude que es grava en diferents llocs de Barcelona (platja de la Barceloneta, barri Gòtic, barri de la Sagrada Família, la Universitat de Barcelona...). 

En aquests nous capítols, el Pol tornarà a ser el protagonista, però aquesta vegada no el veurem acompanyat del Bruno. I és que fa uns dies David Solans, l'actor que interpreta aquest personatge, va anunciar que no formaria part de la segona entrega de la sèrie. 


Els que sí que repetiran seran els actors Pere Vallribera (Biel), Clàudia Vega (Oti), Pablo Capuz (Rai), Boris Ruiz (Alfonso Rubio) i Eva Martín (Sílvia Montoliu). A més, s'incorporen com a nous fitxatges de la temporada l'actor nominat al Goya Eusebio Poncela, que interpreta en Dino, el propietari del bar Satanassa, i Jordi Coll (El secreto de Puente Viejo), com a Axel, un atractiu fuster. 
 

Eusebio Poncela. Foto: Wikicommons


 


I què veurem en la segona temporada?
El grup d'amics comença el segon semestre d'universitat. Com a benvinguda, es troben el paranimf en obres. Un grup d'operaris ha començat a restaurar-lo i l'encarregat de les tasques de restauració tindrà una relació especial amb en Pol Rubio.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: