RÀNQUING Els graus universitaris que més gent vol estudiar a Catalunya

per NacióDigital, el 7 d'agost de 2020 a les 11:42
Aquest dimecres es van publicar les notes de tall 2020.  Un any més, el grau que demana una nota més alta per entrar és Física i Matemàtiques a la UAB, amb un 13,528, seguit de Física i Matemàtiques a la UB (13,506), Matemàtiques a la UPC (13,202), Enginyeria informàtica i Matemàtiques a la UB (13,140) i Medicina a l'Hospital Clínic de la UB (13,135).

A més d'aquest rànquing, també es va publicar el llistat amb els graus universitaris més sol·licitats a Catalunya, és a dir, aquells que més estudiants volen cursar.


Us deixem amb la classificació de les carreres més demandades, la universitat més sol·licitada i la nota de tall:
 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: