Se suïcida Daisy Coleman, la víctima de la violació més mediàtica dels EUA

per NacióDigital, el 7 d'agost de 2020 a les 17:49

Daisy Coleman tenia 23 anys. Va ser la supervivent de la violació de Maryville l'any 2012, un dels casos de violació més mediàtics de la història moderna dels Estats Units. Era la protagonista del documental de Netflix, Audrie & Daisy, una de les veus més crítiques contra les injustícies vers els casos d'abusos i violacions sense resoldre -o mal resolts- al país. Després d'anys de lluita, diversos intents de suïcidi i un assetjament implacable contra la seva persona, la Daisy es va süicidiar el passat dimarts.


La jove va ser violada el 2012 a l'edat de 14 anys, quan es va presentar a una festa al seu municipi natal. Després de ser alcoholitzada i drogada, ella i una amiga seva van ser violades i després la van deixar tirada a casa seva. L'examen de l'hospital va corroborar l'agressió sexual, arrestant com a agressor un dels jugadors de futbol més reconeguts del municipi, de 17 anys. Ningú va ser condemnat i el mateix poble va començar a atacar-la indiscriminadament, a ser assetjada per les xarxes socials i a intentar suïcidar-se diverses vegades.

Coleman era una de les dues protagonistes del documental de Netflix que va causar furor als Estats Units. Audrie Pott, la segona noia que protagonitza la producció, es va suïcidar deu dies després de la violació pel mateix que Coleman: les dues estaven acusades de mentir. 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: