Molta indignació amb el que aquest institut ha fet a una estudiant

per Redacció, el 10 d'agost de 2020 a les 09:23
Hi ha estudiants que ja han començat un nou curs. Aquest és el cas dels alumnes del North Paulding High School, a Geòrgia, als Estats Units. El centre, que va obrir les seves portes la setmana passada, va assegurar que complia amb totes les mesures de seguretat per evitar els contagis, una afirmació que va resultar ser falsa. 

Així ho van demostrar les imatges compartides per Hannah Watters, una estudiant de secundària. L'adolescent, de 15 anys, va publicar diverses fotografies a Twitter on es veia un passadís ple d'alumnes, la majoria dels quals sense mascareta i sense respectar la distància social. Com era d'esperar, les imatges van fer indignar els usuaris de les xarxes socials i encara més després de saber que Hannah Watters havia estat expulsada de l'institut per "saltar-se les normes". 

 
El centre li va obrir un expedient per haver utilitzat el mòbil, una conducta que està prohibida al North Paulding High School. Finalment, i després de dies de protestes, l'adolescent va ser readmesa i l'institut va demanar disculpes. A hores d'ara el North Paulding High School ja ha detectat nou casos de coronavirus al centre.
Arxivat a:
ACTUALITAT, institut
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: