La nova sèrie sobre sexe que voldreu mirar

per Redacció, el 10 d'agost de 2020 a les 10:21
Dubtes sobre la sexualitat, pors al compromís, pànic al rebuig, ganes d'experimentar... Segur que alguna vegada heu viscut sensacions com aquestes. Sensacions com les que percep la Catherine, la protagonista de Sex. 

Aquesta sèrie, estrenada fa poc a Filmin, tracta temes que ens afecten a tots, des de la tristesa que experimentem quan no ens sentim desitjats/des fins a les preguntes sobre sexe que ens fem constantment. 

La producció, a diferència d'altres ficcions, aborda aquests assumptes de manera realista i actual, és per això que les xarxes socials i altres aplicacions tenen força importància en la història.

I exactament de què va Sex? La Catherine és una noia de 20 anys que està confosa: estima la seva parella, el Simon, però se sent atreta per la Selma, la seva amiga. Fa temps que la vida sexual amb el seu nòvio és pràcticament inexistent i això la porta a descobrir sensacions que mai s'havia plantejat. 


La sèrie, de 6 capítols de 15 minuts cada un, ha estat molt aplaudida per la crítica i es pot veure a Filmin.
Arxivat a:
CINEMA I TV , sexe
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: