5 confessions de Miguel Herrán que et sorprendran

per Redacció, el 10 d'agost de 2020 a les 11:27
Té 24 anys, més de 14 milions de seguidors a Instagram i és un dels actors espanyols més conegut arreu del món. Estem parlant de Miguel Herrán, protagonista de La Casa de Papel i d'Élite, entre altres produccions.

Tot i la seva popularitat, el cert és que Miguel Herrán va començar la seva carrera al món del cinema fa pocs anys, el 2015, quan va debutar a la pel·lícula A cambio de nada. 

El seu paper en aquell film li va valdre un Goya a Millor Actor Revelació i li va canviar la vida: va passar de ser un nini a un dels artistes més demandats d'Espanya, segons explica ell mateix en una entrevista a El País. Us portem un resum d'algunes de les seves declaracions més destacades: 

 


Versió sense playbuzz
Els seus inicis no van ser fàcils i assegura que al principi no es prenia les coses seriosament: "Jo era el típic xaval nini. No volia treballar ni volia estudiar. Sortia molt al carrer, moltes nits les passava fora amb els meus col·legues i en una d'aquelles nits ens vam creuar amb el Dani Guzmán (director de la pel·lícula A cambio de nada). Ens va oferir sortir al film i jo li vaig dir que ho faria gratis, la meva única motivació era passar-m'ho bé i vacil·lar l'arquitecte d'Aquí no hay quién viva[...]. Jo no sabia ni el que era un càsting".

Es penedeix de moltes de les coses que va fer en el seu passat: "Si jo t'expliqués les coses que feia no et quadraria amb la persona que sóc ara. Odiava la vida, odiava al món. Vaig tenir una manera de ser bastant cabrona i de moment tinc por d'explicar-ho. Vaig fer coses de les quals no em sento orgullós." 

Va tenir vigorèxia, trastorn en què la persona s'obsessiona pel seu estat físic: "Tinc miralls en què jo mateix em prohibeixo mirar-me amb certes llums perquè sé que m'obsessionaré. A La casa de papel va arribar un moment en què si m'ajupia, estripava la roba. Em va demanar que parés i jo els deia que sí, però no parava. Em deien que estava més gran i musculat, però jo els deia que era percepció seva". 

Assegura que els diners no l'han fet feliç: "He notat que la gent pensa que la meva vida és la polla, que m'he follat a l'Ester Expósito i a l'Úrsrula Corberó i que no em puc queixar. Els diners no m'han fet feliç, m'han robat felicitat i m'han portat més preocupacions que quan no els tenia. M'han fet més ambiciós. Els diners m'han embrutat com a persona".

Confessa que ha tingut addicció a aconseguir likes: "He tingut moments de tornar-me addicte i de llevar-me malament si no tenia els likes que volia tenir". Tot i això, ha sabut superar-ho: "La meva vida és la meva vida i no puc estar intentat agradar a tot el món. No és la meva feina, no m'agrada, i no ho gaudeixo".
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: