Passa uns dies fora amb els teus amics i amigues amb aquest descompte top

per Redacció, el 10 d'agost de 2020 a les 12:02
Una molt bona opció per aquestes setmanes que queden de vacances, és passar uns dies a un alberg de la Xanascat. I és que no només podràs descobrir nous racons de Catalunya, sinó fer-ho a un molt bon preu! 

Les tarifes per a joves no superen els 21 euros i a més amb el Carnet Jove tens una promoció de 2x1! El descompte es pot aplicar en una nit per a dues persones, o bé en dues nits per a una persona en règim de pernoctació, pernoctació i esmorzar, mitja pensió o pensió completa. Per més informació pots accedir a la seva web o trucar al 93 483 83 63.

Practica esport, fes noves amistats i amplia el teu cercle, endinsa't a la natura, surt de la teva zona de confort, descobreix l'oferta cultural de Catalunya...viu noves experiències amb la Xanascat!

 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: