7 comèdies estrenades fa poc que t'agradarà veure

per Redacció, el 11 d'agost de 2020 a les 12:01
Durant el 2019 i el 2020 s'han estrenat comèdies molt bones. Algunes han tingut molt èxit, com Parásitos, que va guanyar diversos Oscar. Altres, en canvi, han passat més desapercebudes. Us portem les ficcions d'humor més ben valorades pel públic aquests mesos:

 


Versió sense playbuzz
Parásitos 
Se centra en una família coreana que intenta sobreviure sense gairebé recursos. Tot canvia, però, quan Gi Woo, el fill gran, troba feina com a professor particular en una casa de gent adinerada. Això farà que les dues famílies comencin una estranya relació tot i pertànyer a mons totalment diferents.

Play 
El 1993, el Max tenia 13 anys quan li van regalar la seva primera càmera. Durant 25 anys no ha deixat de filmar: la seva colla d'amics, els amors, els èxits, els fracassos...el film és un reflex de tot el que li ha anat passant a aquest jove a través del seu objectiu. 

The gentlemen
Un traficant intenta vendre el seu imperi a una dinastia de multimilionaris, però les coses no acaben de sortir com ell havia pensat.

Jojo Rabbit 
Comèdia negra ambientada en l'Alemanya de la Segona Guerra Mundial i protagonitzada per dos preadolescents.

Toy Story 4 
El Forky, la nova joguina de la Bonnie, arranca una nova aventura que servirà perquè els vells i nous amics li ensenyin al Woody com de gran pot ser el món per a una joguina.

Diecisiete 
L'Hèctor és un noi de 17 anys que està internat en un centre de menors. Insociable i poc comunicatiu, no es relaciona amb ningú fins que s'anima a participar en una teràpia de reinserció amb gossos. 

Palm Springs
Quan el Nyles i la Sarah es troben en la celebració d'un casament a Palm Springs, les coses es compliquen i es veuen incapaços d'escapar-se del lloc on estan i l'un de l'altre.
Arxivat a:
CINEMA I TV , comèdia, cine
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: