Algú que no coneixes està fent servir el teu compte de Netflix? Així és com ho pots saber

per Redacció, el 12 d'agost de 2020 a les 08:32
Compartir un únic compte de Netflix és una de les pràctiques més esteses arreu del món i pot comportar diversos problemes de seguretat. I si algú li deixa el compte a una altra persona? I si un d'ells deixa de pagar? I si directament a algú de tots els que comparteixen el compte li roben les dades? Us expliquem com solucionar-ho.

Primer de tot hauràs d'entrar a Netflix a través del web i d'un ordinador, indicar el teu usuari i contrasenya i dirigir-te a la part superior dreta del navegador. A la fotografia del teu perfil d'usuari has d'obrir el menú i allà clicar sobre "Compte". Hi ha un apartat marcat com a "Configuració" i allà hi ha un enllaç anomenat "Activitat recent de streaming del dispositiu". En clicar-hi podràs veure el llistat de tots els dispositius que hi han entrat, identificats a través del nom i la IP. Són tots els que tenen configurat el compte: mòbils, televisors, tauletes...

 

Com comprovar quins usuaris entren al compte


Si a la llista d'usuaris hi trobes algú que no coneguis el pots fer fora. El problema és que no el podràs fer fora només a ell, sinó que hauràs d'expulsar-los a tots. L'opció es troba just a sota del subapartat anterior, i és "Tancar sessió a tots els dispositius". Després, per assegurar que només els del nucli del compte tornaran a iniciar sessió, hauràs de modificar la contrasenya. És un mètode molt senzill.


Al menú des d'on has estat comprovant els usuaris que formaven part del compte, hi ha una opció anomenada "Canvia la contrasenya" amb la qual podràs posar una nova clau després de verificar que coneixes la clau anterior. Et suggerim que n'utilitzis una segura i que puguis recordar fàcilment.

 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: