Vols anar gratis al Mallorca Island Festival? Això t'interessa!

per Redacció, el 17 d'agost de 2020 a les 06:00
Després d'aquest curs tan estrany que us ha tocat viure, de mesos de confinament, de setmanes sense veure els amics i amigues...segur que teniu moltes ganes de celebrar tot allò que heu anat posposant!



És per això que us volem parlar d'una proposta que us encantarà: el Mallorca Island Festival (MIF), el millor viatge de final de curs per Batxillerat, això sí, pel 2021!

Al MIF podreu gaudir d'una setmana al ressort més gran d'Europa amb els vostres amics i amigues: platja, festes a la piscina, inflables, zona chill out...i tot això amb la millor música i els DJ's del moment, n'hi ha participat de tan coneguts com Hektor Mas, Marsal Ventura, Jordi Veliz, Sergi Domene, DJ Moncho i Mon DJ!. 

A més a més, cada any hi van influencers destacats! Han passat pel festival Victor Perez, Albert Barranco, Marta Diaz, Hamza Zaidi, Lucia Bellido, Naim Darrechi, Hey Zulu, El Cejas... 

Ah, i això no és tot, perquè el MIF celebra el seu 10è aniversari i aquesta edició hi haurà moltes sorpreses! Podeu seguir-los a Instagram per ser els primers a conèixer totes les novetats. 

 Què, us agradaria ser una de les 8.000 persones que van cada any al MIF? Ompliu aquest formulari i podreu guanyar 2 reserves gratuïtes per a l'edició del 2021! El festival anunciarà els guanyadors/es el dilluns 24 d'agost al seu Instagram. Molta sort a tots i totes!

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: