El govern espanyol prohibeix fumar a l'aire lliure

per Bernat Surroca, el 14 d'agost de 2020 a les 13:59
Bateria d'ordres i recomanacions del govern espanyol davant l'augment de brots en diversos punts de l'Estat. S'ha acordat prohibir fumar a l'aire lliure quan no es pugui mantenir la distància de seguretat i també s'ha ordenat tancar totes les discoteques i locals d'oci nocturn de l'Estat. "Són decisions coordinades en matèria de salut pública i són d'ampliació obligatòria en totes les comunitats", ha dit el ministre en roda de premsa. Catalunya ja es plantejava ahir prohibir fumar al carrer i les discoteques ja estaven tancades. 

Les mesures també fan referència a l'àmbit de l'hosteleria i la restauració, que hauran de tancar tots a la una de la matinada com a molt tard i no podran acceptar clients a partir de les dotze de la nit. A més, el ministre ha recordat l'obligatorietat de garantir la distància de seguretat entre les taules i a la barra, i la limitació de 10 persones com a màxim a les taules. P

En relació als esdeveniments i actes multitudinaris, el govern espanyol ha ordenat que les autoritats sanitàries facin una avaluació del risc de cada esdeveniment concret, i s'estableix l'obligació de fer cribatges per PCR en grups específics en cas de brot, especialment en les poblacions de risc.

Pel que fa a les recomanacions, Illa ha demanat a la ciutadania que limiti les trobades socials als seus grups de convivència estable. "Tot allò que sigui trobades fora d'aquests grups, es demana limitar-los al màxim", ha dit. 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: