Aquesta famosa parella confirma la seva ruptura

per Redacció, el 20 d'agost de 2020 a les 09:17
Lili Reinhart i Cole Sprouse començaven el seu romanç a mitjans de 2017 després de conèixer-se en la sèrie 'Riverdale', que tots dos protagonitzen i on també són parella.
 

A principis de març, s'especulava de la seva possible ruptura, però no va ser fins ahir que es va confirmar. Cole Sprouse va publicar una fotografia de Lili Reinhart acompanyada del següent text: 

"Lili i jo ens vam separar inicialment el gener d'aquest any i vam decidir acabar de forma més permanent al març. Quina experiència tan increïble vaig tenir, sempre em sentiré afortunat i valoraré haver tingut l'oportunitat d'enamorar-me. No li desitjo res més que el major amor i felicitat en el futur. És tot el que diré a l'respecte, qualsevol altra cosa que escoltis no importa. També la seva pel·lícula sortirà aviat! Estic segur que ella és tan increïble en això com tota la resta que fa. Gràcies nois"

 



 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: