Hannah Montana podria tornar!

per Redacció, el 23 d'agost de 2020 a les 08:54
Hannah Montana, interpretada per Miley Cyrus es va estrenar l'any 2006 amb un total de 96 episodis repartits en 4 temporades, a més a més, de dues pel·lícules. Va ser aquesta sèrie que protagonitzava juntament amb el seu pare, la que la va ajudar a fer-se coneguda. 

L'altre dia Miley Cyrus en una entrevista del programa de ràdio "Morning" va confessar que encara tenia la perruca guardada, la qual va acumulant pols i diu que es veu preparada per tornar-se-la a posar, això si, abans de tot hauria de fer-li uns canvis a Hannah Montana perquè creu que està molt estancada a l'any 2008. Afegeix que si Disney li permet, li agradaria també poder dirigir aquest projecte.


Això es podria fer realitat, ja que ara amb l'estrena de Disney+ han aprofitat per retornar antics personatges com el de Lizzie McGuire. T'agradaria que aquesta sèrie tornes? (Us deixem el vídeo de l'entrevista on diu això)


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: